MAKSUTAVAT

Maksutapoina paivanpeili.fi verkkokaupassa on Paytrail:n tarjoamat yleisimmät verkkopankkimaksut sekä luottokorttimaksut. Maksutavaksi on mahdollista valita myös pankkisiirto tai osamaksu.

Tilaus siirtyy tuotantoon, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksen kokonaisuudessaan.

VERKKOKAUPAN HINNAT

Hinnat verkkokaupassa voivat muuttuvat jopa viikoittain. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (EUR) ja sisältävät arvonlisäveron (ALV 24%). Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

TILAUKSEN ETENEMINEN

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tarkista vielä kertaalleen mitat ja materiaalit. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on maksanut tilauksen. Samalla asiakas hyväksyy Päivän Peilin toimitus- ja tilausehdot. Jos tilauksessasi on virhe, ota yhteyttä sähköpostitse info@paivanpeili.fi. Tilaus siirtyy tehtaalla tuotantoon, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Noutoaika tuotteille on 2-3 viikkoa.

TILAUKSEN / TOIMITUSAJAN MUUTTAMINEN

Tilaukseen tehtävästä muutoksesta veloitamme 40€ muutosmaksun. Muutos voidaan tehdä vain siinä tapauksessa, jos tuotteita ei vielä ole ehditty valmistamaan. Tehdas valmistaa tuotteet 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Muutosta tehdessä ota aina yhteys asiakaspalveluun, jossa selvitetään onko muutos vielä mahdollinen.

Toimitusajan siirrosta veloitamme 40€ uuden ajojärjestelyn johdosta.
Paytrail verkkomaksaminen

MITAT JA MATERIAALIT

Päivän Peilin -liukuovet tehdään aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaisesti, joten tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa. Tarkistattehan huolellisesti tilauksesi mitat sekä valitsemasi materiaalit. Päivän Peili tarjoaa mittauspalvelua pääkaupunkiseudulle 100€:n hintaan, jolloin vastuu mitoista siirtyy kauppiaalle. Tiedustelut asennus- ja mittauspalveluista sähköpostilla info@paivanpeili.fi. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta (KSL 6:16). Liukuovitukku.fi ei vastaa asiakkaan virheellisistä tilauksista.

HUOM! Päivän Peilin liukuovet ja kaapistot, jotka tehdään mittatilaustuotteena ei ole palautusoikeutta (KSL 6:16).

HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN

Päivän Peili Oy luovuttaa henkilötieto- ja tilausrekisteristään välttämättömät henkilötietosi eteenpäin kolmannelle osapuolelle, jotta tilauksesi voidaan käsitellä, valmistaa ja toimittaa. Näitä ovat sopimustehtaamme ja maksunvälittäjä Paytrail Oyj.

Henkilötietojasi ei luovuteta toimestamme Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Luovuttajalla on voimassa olevat sopimukset kolmansien osapuolien kanssa. Kolmansilla osapuolilla on oltava voimassa oleva sopimus alihankkijoidensa kanssa. Jokainen osapuoli vastaa itse henkilötietorekisteristään, sen turvallisuudesta ja kuluista. Kuluttajalla on oikeus milloin tahansa saada tieto henkilötietojen käsittelyn sijainnista.

HELPPOA JA TURVALLISTA

Meidän kanssa toimiminen on aina turvallista ja nopeaa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta takaamme asiakkaillemme parhaimman mahdollisen käyttömukavuuden. Siksi myös sinun kokemuksesi verkkokaupastamme on tärkeää. Jos sinulla on ehdotuksia verkkokauppamme parantamisesta, lähetäthän ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@paivanpeili.fi. Kiitos!

Käytämme maksupalveluissa Paytrail.com:in tarjoamia maksupalveluita (Entinen Suomen Verkkomaksut Oy), jolloin maksaminen on varmasti turvallista!

REKLAMAATIOT

Tuotteet tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa noudon yhteydessä. Ilmoitus mahdollisista reklamaatiosta seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta sähköpostitse info@paivanpeili.fi. Jos mahdollista, liitä sähköpostiviestiin myös kuva tuotteesta. Reklamaation hoitoaika 1-2 viikkoa.

Päivän Peili Oy vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä. Kuluttajan on osoitettava, että tavarassa on virhe. Virheen oikaisu tehdään ensisijaisesti korjaamalla tai vaihtamalla virheellinen tavara kohtuullisessa ajassa.

Noudatamme reklamaatioissa Rakennuspuusepäntuotteiden kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja (PDF)